fredag den 22. april 2011

Træning

Træning er uundværligt hvis du vil ud af stedet. 

Af mange forskellige grunde. Og der er simpelt hen ingen grunde til ikke at gøre det.
  • træning forbedrer dit udseende. Kvinder skeler rigtigt meget til en mands udseende - alle kvinder bliver mere tiltrukket af en mand med muskler end en mand uden. Og mange kasserer simpelt hen utrænede uden videre. Bevidst eller ubevidst.
  • det siger sig selv, at hvis du er overvægtig, så kom i gang med at smide de kilo. Bare væk med dem.
  • en trænet krop sender samtidigt en masse gode signaler om at du tager dig af dig selv, og ikke bare hænger derhjemme. Selv hvis man skulle rende ind i den kvinde der er ligeglad med udseende, vil hun stadig give dig "point" for at du går op i sin sundhed.
  • træning gør at du har mere energi og bedre humør, hvilket du i høj grad for brug for. Både for at være generelt mere energisk og ovenpå i dine interaktioner. Men også fordi du vil opleve med game at ens uger bliver meget små.
  • muskler producerer testoteron. Jo flere muskler du har på kroppen, jo mere drive og sexuel energi vil du have. Samtidigt vil du være mere selvhævdende. Det skaber tiltrækning, og gør det meget nemmere at komme ud over stepperne. Man kan simpelt hen mærke klar forskel. Gunwitch har sagt det i lang tid, og han havde helt ret.
  • at du er stærkere gør dig afslappet, hvilket sender en masse gode signaler. Det forbedrer også din kropsholdning, hvilket er ekstremt vigtigt. Krum ryg er signal på at man er submissiv.
For at opsummere: Du kan lige så godt droppe hele projektet hvis du ike træner. Det er ikke umuligt at have succes med kvinder uden træning, men man gør det SÅ meget sværere for en - hvilket er åndsvagt.

Start med at komme i gang med det, og vent med at sarge til du er ordentligt i gang -  hvis du er helt blank.

Hvilken slags træning er bedst? 

Tja - al træning er god. Jeg vil lige komme om nogen tanker om hvad man skal gå efter.

For det første skal du undgå perfektionisme. Det er bedre at gå i gang nu med whatever end at bruge en masse tid på at fundere over hvad der ville være perfekt for en. Og lede google igennem for tips.

For det andet har du brug for at have det sjovt. Jo mere af din tid du bruger på ting DU kan lide, jo mere vil det skinne igennem generelt. 

Det gør også du vil holde det i lang tid. Løb f.eks. er ikke optimalt på flere måder. Man får ikke større muskler af det. Men på den anden side - hvis det er det, du kan motivere dig til, så gør det.

Du skal også lede efter ting der øger din muskelmasse - fordi muskler, som allerede sagt, producerer testoteron.

Skulle det være helt umuligt for dig at finde tid eller penge til at træne er det ingen undskyldning alligevel. Du kan gå i gang med det her indenfor de næste 5 minutter.

Selv har jeg valgt kampsport - jeg mener det har nogen rigtigt gode effekter gamemæssigt. Man får mere selvtillid generelt, en bedre kropsbevidsthed og man kan bruge det som DHV ("protector of loved ones"). Men jeg gør det mest fordi jeg synes det er sjovt. På den anden side giver det klart mindre muskler end vægttræning.

Føler man får at vide lidt mere om game og ens krop kan man tjekke Rob Brindeds hjemmeside. Jeg har selv prøvet nogen af hans øvelser, og synes de virker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.