mandag den 16. maj 2011

Sæd gør kvinder glade

Morsomt random fakt forklarer nogen ting. Et studie i USA viste sex er godt for kvinders humør. Klart, det ved alle. Sjovt nok kunne man se af resultatet, at kvinder der havde sex uden kondom var i endnu bedre humør.

Dvs der er noget i sæden der gør kvinder gladere og modvirker depression.

Sæd indeholder faktisk forskellige hormoner der optages igennem skedevæggen. Prostaglandiner er en af de bedste kandidater som humørbooster. Sæd indeholder også testoteron, østrogen, prolactin, og diverse andre gode ting. Samme undersøgelse viste kvinderne der gik fra sex uden kondom til nul sex blev mere deprimerede end kvinder der gik fra sex med kondom til nul sex. Det er blevet gættet på det er en slags "kold tyrker".

Forskeren Roy Lewin har foreslået, logisk nok, at sæd er udstyret med humør-drugs for at øge kvinders interesse i sex. Mænd hvis sæd gør kvinder glad, vil opleve at kvinder gerne vil have mere sex med dem :)

... de fleste har jo oplevet at kvinder også hader at bruge kondomer. Og tit ikke gider bruge dem selv om de ikke er på pillen. Det forklarer også hvorfor de hellere vil have sæden i fissen end alle mulige andre steder.

Se David Buss/Cindy Meston: Why Woman Have Sex

EDIT:

Faldt over en artikel her. Det skulle også være godt for gravide kvinder at sluge sæd løbende under graviditeten. Der er et stof et sæden der forhindrer kvindens immunforsvar i at angribe fosteret. Giver også mening man gerne vil beskytte ens afkom!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.