mandag den 25. april 2011

Hvad er en gamer?

Helt enkelt introduktion for folk der rammer den her side og ikke aner hvad det handler om.

"The Game" er et set metoder, en masse viden om mennesker og måder at leve på der gør man får mere succes med kvinder.

En gamer er således en fyr fyr der mener han ikke er så god som han ville være - eller burde være - med kvinder.

Han bruger derfor en masse tid til det. Typisk går man i gang hvis man er blevet brændt af efter et forhold på en rigtig grim måde - så den der ALDRIG MERE følelse virker som motivation for en.

Dem der bliver i det, er dem der føler de ikke har noget at gå tilbage til alligevel. Der er rigtigt meget der finder "tricks" og prøver dem en weekend eller to - men så dropper det. I København kan man typisk finde dem på Strøget, og i natklubberne inde i City.

Hans tid går så med forskellige ting.

Han vil læse en hel del teori. Både gamernes egen literatur - e-bøger, blogs og forumposts - men også andre bøger som Nancy Friday "Når kvinder elsker",  Echart Tolle "Nuets kraft". Bøger om kropsspog Rovert Navarro "What Every Body is Saying" og social interaktion Klaus Kjøller "Manipulation". Sågar Madame Bovary eller Ovid.

Men i The Game ved man at ting skal field testes, og det slet ikke er nok at kunne sin teori. Gamere går derfor ud og snakker med rigtigt mange kvinder. Det er ikke unormalt at åbne 100 piger en dag på Strøget, at snakke med 30 piger i byen 3 gange om ugen i månedsvis. Dyrker han online game sender han formentlig beskeder til mange 100 kvinder om ugen, og har profiler på 4-5 dating hjemmesider.

Man ved at hvis man skal "lære det" er man nødt til at være outcome independant. Dvs man skal ikke hæfte sig i hver enkelt pige man snakker med. Grunden til at de fleste mennesker har lave sociale evner er at de gør præcis det.

Det antal kvinder der ryger igennem møllen er stort. Så hvis du er kvinde er der stor sansynlighed for at du har været i kontakt med en gamer på et eller andet tidspunkt. Led i din hukommelse.

Samt ændrer han sin livsstil - i retning af at træne mere, blive mere sund og til at blive et mere interesant menneske. Normale ting folk sætter sig for er at læse en ny bog en gang om måneden, lære at danse - eller hvad man vil.

Navnligt det med at snakke med så mange kvinder ændrer en hen ad vejen. Det er som om ens liv kører i et højere tempo. Hvis man møder nogen man har været til fest med forrige uge kan de stadig være helt høje på hvad der er sket. Man kan selv dårligt huske hvad der skete - fordi man har været ude 5 gange i mellemtiden, og har snakket med 100vis af mennesker.

Så en gamer er en OK cool fyr.

Medierne reducerer det nu alligevel til laveste fællesnævner...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.