mandag den 25. april 2011

Udvikling - starten

Rigtigt få i game communitiet opnår faktisk hvad de sætter sig for når de starter.

Det kan der være mange forskellige grunde til.

En af dem er, at det jo er NORMALT at folk ikke gennemfører hvad de gerne vil - desværre. Hvis alle gennemførte deres slankeprogrammer, ville der næppe blive solgt så mange bøger om det.

Game er ret nyt - så der findes stadigvæk ingen enighed om den bedste måde at lære det på. Der er ingen aftenskole i game. Så det er nok ikke underligt få lærer det. Det svarer til at alle skulle lære at spille guitar ved at sidde derhjemme med deres guitar - uden nogen lærere. Og at de bøger man læser om guitarspil er skrevet af folk der er gode til guitar, men ingen anelse har om pædagogik og om hvordan man lærer fra sig. Meget meget få ville lære det på den måde.

En anden vigtig grund - måske den vigtigste - er, at folk er forskellige.  De fleste opdager forskellige psykologiske barrierer - der som regel er en del af de ting der gjorde man endte i en kvindeløs situation til at starte med. Intet er tilfældigt! Når man har gået til den i et stykke tid vil man se nogen mærkelige mønstre, nogen sære måder man fucker op på. Men det kan være meget svært at greje hvad der holder en tilbage. Og innergame sticking points er sværere at tackle.

I mangel af bedre kommer her nogen råd til hvilken rækkefølge man skal tage de forskellige ting i.

1: Sæt dig nogen mål og skriv dem ned. Skriv ned hvad du vil opnå hver måned. Skriv ned hvad der skal ske på længere sigt. Følg op på om du er kommet i hus.

F.eks. måned 1
åbne 100 piger på gaden
i byen 3 gange, mindst 4 sets hver gang
læs bog A + B + C
træn 1 time hver uge

2: Det er vigtigt man i starten gør ting, hvor man kan se en tydelig effekt hurtigt. Små succeser motiverer en. Og man har brug for at se konkrete resultater af ens anstrengelser.

Det allernemmeste man kan starte med er sit udseende. På en lørdag og for 1000 kroner kan man ændre meget i folks reaktioner på en.

3: Man skal starte med at fixe sine loops hurtigt. Det giver en rigtig rar fornemmelse af at få ting gjort, og at man er ved at få styr på tingene.

4: Man skal gå i gang med træning med det samme. Det giver øget energi og bedre humør med det samme, og det skal man bruge. Samtidigt tager det lang tid før man rigtigt får bonus af træning. Så man skal ikke gå i byen i halvandet år uden at træne, som blogejeren gjorde :) Man spilder en masse tid.

Alt det her kan gøres/være i gang på en uge... Så skal man i gang med de ting der kan tage længere tid

5: I dit arbejde i felten skal du starte med at fjerne AA, hvis du har det. Der er simpelt hen ingen pointe med at læse teori og strategier hvis du ikke kan starte en samtale. At få AA ned på et niveau hvor du har sets nok til at du kan game rigtigt kan sagtens holde dig "aktiveret" i måneder. Det er svært, og man kommer næppe aldrig helt af med det.

6: Når du er ved at have nogenlunde styr på AA, så gå i gang med at presse dine sets mere. Og begynd at læse teori. Hvis du ikke synes du har nok her på bloggen, så hop ud på nettet og find noget.

Skriv løseligt dine sets ned - hvad du mener der sker i dem, hvordan folk reagerer etc.

Sørg for at blive ved med at gå ud 1-2 gange om ugen. Teorilæsning kan være OK sjovt, og det giver en en fornemmelse at være en master of the universe der sidder med den hemmelige viden. Men det giver intet i praksis - virkeligt intet - hvis man ikke går ud.

Efter du har været ude en 15-20 gange burde du kunne se nogen mønstre. Kig på dem, overvej hvad du kunne gøre bedre. Find ud af hvad dine sticking points er. Overvej hvordan du løser dem - ved mere felterfaring, ved at finde en teoretisk forklaring, eller om det er noget psykologisk.

Herefter er det bare rinse and repeat på til man er så god som man vil være.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.