mandag den 25. april 2011

Sticking Point

Et super resultat til at vurdere ens udvikling er at tracke ens sticking points.

Når man begynder at gå ud meget og prøver et eller andet - at få numre om dagen, at snave byer i byen, eller hvad man vil - vil man lægge mærke til det tit er de samme "steder" man går i stå.

For ikke-gamere er det svært at se hvad det er man ikke kan. Klart hvis man prøver at tage 4 numre om året. 

Så det GODE ved The Game er, at siden man hele tiden prøver at nå fra A til Z i nogen konkrete situationer ender man som regel med at ligge mærke til tingene. Det er helt typisk at psyke prøvet at skjule problemerne for en. Så man kommer med undskyldninger for at beskytte ens ego - typisk "hun var ikke køn nok, jeg havde ikke lyst til at spørge" hvis man har fucket op med en pige.
 
Det er derfor et rigtigt godt redskab at føre en log over hvor det går galt. Også så man kan gå tilbage og tjekke ens udvikling.
 
Det er svært ikke at gennemskue det, hvis man har fucked op på samme måde med 40 piger i træk, og aldrig kan finde nogen der er gode nok. Når man kan se sort på hvidt man ikke har ringet til 40 gode numre, er det svært at blive ved med at bilde sig selv ind man ikke har et problem.

For typisk vil man ikke se det i situationen. Ved hvert enkelt nummer har man sagt sig selv "Arh hun gad nok ikke alligevel. Synes ikke der var helt nok vibe der. Jeg skaffer et bedre nummer." Men når man ser det sort på hvidt må selv ens underbevidsthed - eller hvad man skal kalde det - give op.

Typiske begynder-sticking points er:
 
  • Kan ikke holde samtaler i gang
  • Glemmer at spørge efter hendes nummer
  • Snakker og snakker og snakker --- men tør ikke kysse
  • Tør ikke eskalere sexuelt
  • Får numre, men får ikke reageret på dem
Der er forskellige slags af dem. Nogen bunder i sociale evner, som man får af sig selv når man går ud - f.eks. at holde samtaler kørende. De løser sig af sig selv.

Nogen bunder i at man har misforstået noget teori. De løser sig ved man erm læser teori.

De sværeste bunder i forskellige innergame problemer - som man kun kan løse ved at kigge sig selv dybt i spejlet. Og tænke over ens tankemåder. Det er typisk ting som lavt selværd.
 
En typisk eksempel på det er en begynderting: Mman er i gang med et set med nogen søde piger, og det går fint. Men pludseligt får man trang til at gå - så det gør man så.
 
Man ærger sig hele vejen hjem. For mange forsvinder det problem af sig selv. Men det bygger formentlig i at det ikke passer med ens selvbillede man står og flierter med nogen søde piger, som ens ego synes er helt uden for ens liga.
 
Det er rent held eller uheld hvor meget af den slags problemer noget man render ind i. Man kan ikke sige det i forvejen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.