mandag den 25. april 2011

Hvad tiltrækker kvinder?

Med al den debat der kører om "hvad kvinder vil have" er det skægt at tænke på at game-miljøet har knækket "koden" til kvindernes hjerter.

Der er en masse debat om hvordan man nemmest bruger den viden, men meget lidt debat om hvad det er kvinder tænder på. Gamemetoder er forskellige måder at opnå det samme på.

Den ene kan sagtens være mere bedre (f.eks. enklere, nemmere, mere kraftfuld). Igen er det mest vigtigt at metoden passer til din personlighed. Det skal helst være noget du "kunne" have fundet på selv.

For at opsummere hvad kvinder vil have, skal vi kigge på vores biologi og evolutionen.

Vi er - mænd og kvinder - designet til at få vores gener videre. Pga vi får unger forskelligt har kønnene forskellige strategier. Mænd producerer masser af sperm, så der skal meget lidt for at vi er OK med at knalde. Ku godt! Vi undgår måske grimme eller overvægtige kvinder - men det er mest fordi vi ikke vil have vores venner ved det.

Vi går efter kvinder hvor der er bedst odds for at barnet får gode gener, for at kvinden overlever fødselen, og kan hjælpe med. Dvs ungdom, sundhed, symmetri (udseende).

Kvinder er kritiske med hvem de knalder med. Fordi de investerer 9 måneders graviditet samt en reel risiko for at dø. Ikke at kvinder ikke vil knalde hurtigt - det vil de gerne hvis de hurtigt kan se man opfylder hendes "krav".

Hvad går kvinder så efter?

De går efter mænd med ressourcer, der kan sørge for at hun og hendes børn overlever.

Så det er mænd i god fysisk form - men alder er et mindre issue.

Høj social status er vigtigere - da en sådan er vigtig for mandens kontrol af ressourcer. Mænd er komplet ligeglade med kvinders sociale status.

Det er derfor mænd med penge og magt scorer nemt. Men det er sådan at man kan sende alle signalerne for selvtillid, og derfor score (næsten) lige så godt.

Social status ses nemlig som selvtillid. Har manden selvtillid, er han en der kan lede en gruppe? Det giver den samme påvirking af OH MY GAWDD han er hot som det gør at flashe checkhæftet.

Fordi hun vil have manden har selvtillid er det meget vigtigt for hende at han kan dominere hende - dvs han blir ikke påvirket når hun fyrer lort af (kaldet shittest). Er han upåvirket, bliver hun mindre påvirket.

At kvinder ikke tager kontakt til mænd i byen er en form for test. Hun skal først om du i det mindste kan mande dig op til at snakke med hende. Det er ikke hendes job at sørge for at det sker!

Hun prøver også at se om hun kan få ha til at gøre ting for sig (hoops). Hence at kønne piger kanh gå gratis i byen, fordi en masse fyre hælder drinks på dem. Hvis hun ikke kan det bliver hun mere tiltrukket.

Biologisk kan man sige mænd og kvinder deler rollerne i det samme team. Mændene sørger for at det sker. Kvinderne sørger for at de håbløse mænd ikke fucker det hele op. Og det er godt sådan - ellers var vi her ikke.

Det hele er forklaret af evolutionær psykologi.

Det sjove er, at at selv hvis man er uenig vil man se at det her virker - hvis man går ud i den virkelige verden.

1 kommentar:

  1. Kvinder går også op til mænd og går også op i en mands udseende. Flotte mænd score lettere.

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.