fredag den 22. april 2011

Attraction switches

Jeg bruger MM terminologi i det her indlæg. Man kan vel kalde det en snakke-baseret "løs" MM - blandet med løst og fast fra andre metoder. Det er ekstremt vigtigt at snuppe hvad man kan bruge fra de forskellige metoder. Så man ikke bliver en klon af en tilfældig PUA. Jeg valgte det fordi jeg er god til at snakke. Samt fordi jeg gerne vil kunne overføre det jeg gør til andre sociale sammenhænge. Det kan man ikke så meget - tror jeg! - hvis man gamer kvinder der er hypede på dans og alkohol.

Mit game kører i snakke-miljøer - steder uden dansegulv, hvor man sidder/står og snakker. Chillede barer.

Jeg er ret indirekte i starten.
Jeg siger langt fra at det er det "bedste" - det er en indirekte og måske lidt langsommelig metode. TIL GENGÆLD kan den også bruges ved busstopseder - faktisk ved alle sociale sammenhænge. Ingen kan se du bager på nogen - tit heller ikke pigen selv før.
En anden fordel er at samtalen samtidig fungerer som screening. Så man slipper for at snave med en pige der viser sig at være fucked up.
Det jeg gør er i A2 (hvor du skaber tiltrækning) er ganske enkelt at føre en normal underholdende samtale - hvor jeg sørger for at trykke på alle de attraction switches jeg husker. Ingen rutiner.

Jeg behøver strengt taget ikke "føre" samtalen eller være one-on-one. Det virker fint hvis der er 3-4 andre der byder ind og kører samtalen rundt. Man snakker bare - og når det passer kommer man med en anekdote/one-liner/observation der trykker på en attraction switch. 
Samtaler fungerer som drømme. Der er ikke nogen regler. Man kan flette alt ind ind anywhere.
Der kan og skal også ske en masse andre ting  (kino, tension, gruppeplots, spas-rutiner, whatever). Jeg kigger her kun på attraction switches som de bliver udtrykt verbalt.
Strukturen er her for fuldstændighedens skyld. Jeg bruger Mysterys terminologi her.

A1 - Åbner og hook

Åbner: hvad som helst der falder mig ind. "Skål", "Hedder det en eller et hamster?", "Det her er vist det sjoveste sted i baren!". Eller man sætter sig ned og venter på et vindue i samtalen. Nogen gange sætter jeg mig også f.eks. ved et bord med 3 tomme pladser. Man lærer at fornemme om et bord bliver fyldt op. Så falder man i snak med dem der sætter sig ned.

Piger er i byen for at snakke med mænd. Ikke for at se hvem der har den morsomste indgangsreplik.
Hook: En eller anden sjov kommentar eller historie - det skal bare være nok til at de synes deres aften nok er mere underholdende hvis du hænger ud med dem indtil videre. Hvis en pige sidder og keder sig er det nok du bare er et øre. Hun vil hellere sidde og fortælle ting til en random fyr end at kede sig.
Jeg ser tit fyre i byen hooke ved bare at sætte sig hen til nogen og spørge dem om noget dødkedeligt, f.eks. "hvor er i fra i danmark?". Tja, hvis han ser cool ud vil de gerne have han blir alligevel. Kanhænde de synes du ser cool ud?
Så for mig er hooking ikke et problem - folk er i byen for at snakke de steder jeg kommer. Jeg falder mest bare ind i settets samtale.
A2 DHV-samtale - hvor du skaber interesse hos pigen for dig.
En attraction switch er "en egenskab der gør pigen bliver tiltrukket af dig".

Den her video er perfekt underlægningsmusik for resten af indlægget:


Den enkle tanke bag Mystery Method er a) de er biologiske, b) det fungerer ret mekanisk og c) der er ikke så mange attraction switches.

Når man har vist "nok" gode egenskaber vil pigen gerne have sex.
Der er i tidens løb lavet en masse "komplette" lister over attraction switches - ting der tænder piger. Her er Mysterys liste f .eks.
  • Pre-selection from other women
  • Leader of men
  • Supporter and protector of those close to you
  • Being not-needy
  • Being unaffected
  • Social intelligence
  • Negging her
  • Having a strong frame
  • Being interesting and fun
  • Humor and other emotional stimulation.
  • Being socially "in demand" — other people are seeking your attention or validation; (alternately they are paying attention to what you are saying.)
  • Connecting conversationally
Vi får aldrig den komplette liste - og man kan diskutere i al evighed om "humor" og "social competence" er det samme. Der er nok også nogen x-faktorer vi ikke kender og aldrig kommer til. Så no wonder man ikke kan tiltrække alle. 
Samtidigt er piger jo forskellige. En gir en masse "point" for humor - mens en anden er ligeglad med det. Men gir en hel masse point hvis man dominerer hende. Nok derfor man har tendens til at ende med samme type kvinder.
Så fuck det - man skal bare finde en liste der virker for en. Mange af "knapperne" er der meget enighed om. Så man går ikke helt galt i byen ved at starte med den her.
Den liste jeg kørte kommer nedenunder.
Først hvordan jeg trykker på knapperne:
  1. Jeg trykker (ideelt) for DEM ALLE SAMMEN, ved at bygge det ind i en normal samtale. "Det tager kun 8 sekunder at trykke på en knap, så hellere gøre det end at lade være." Jeg glemmer som regel halvdelen, men det går helt klart bedre jo flere jeg husker.
  2. Man lirer dem ikke bare af, men fletter dem ind hvor det passer. Det er DHV i sig selv at kunne føre en normal underholdende samtale.
  3. Rækkefølgen er hamrende ligegyldig.
  4. Det er individuelt hvilke du skal bruge. Vi gir et forskelligt indtryk - måske går alle bare ud fra at du har penge, selv om du ikke har. Så skip at snakke om wealth, den er gratis. Måske ligner du, at du ingen ambitioner er, selv om du er fuld af planer om at overtage verdensherredømmet. Så gør meget ud af dine ambitioner.
  5. Piger er forskelllige. Det er der ikke noget at gøre ved. Måske giver hun dig 10 000 attraction-points for et eller andet totalt random ... eller hun er bare meget klar. Man har en slags standardmodel man så tilpasser og improviserer ud fra.
  6. Man skal ikke fake DHV-historier - find ting fra dit eget liv der rammer knapperne. Du har levet mange år - der må sq være sket et eller andet du kan bruge. Lav dit liv OM hvis du failer HELT på nogen af dem - det er en god ting i sig selv. Hvis du er dødkedelig, så lav noget spændende. Få styr på din livsstil. Hvis du er ude af form, så træn. Makes sense? Det tror jeg nok det gør. Enige? Godt så!
  7. Hun skal bare have "nok" til at hun er tiltrukket. Undgå overkill. Sidder hun med dådyrøjne efter 3 knapper skal man tænke isolering, eskalering - og ikke blive ved med at fortælle om sin riverrafting. Jeg ser faktisk mange fyre i byen der blir ved med at snakke og misser toget. Det bunder i usikkerhed - at man har svært ved at accptere man er god nok til den her pige.
  8. Man smider det ind nemmest og hurtigt. Say du vil trykke lidt ekstra på "health" ved at fortælle du træner boksning 4 gange om ugen. Det er fint bare at nævne det og gå videre - nu ved hun du er i form. Det kan man kan gøre i en hvilken som helst sammenhæng. - "Yeah jeg synes også Paradise Hotel er helt vildt fedt, det ligger bare oven i min boksetræning, og jeg træner 4 gange om ugen, så jeg ser det ikke så tit." Tid: 0,5 sekund. Knap ON! - Måske synes hun så "boksetræning" er et godt emne - så kan du fortælle mere om det. Hvis hun ikke synes det (sandsynligt) går du tilbage til Paradise Hotel - knappen "health" er trykket ind anyways.
  9. Du finder ud af efterhånden hvilke af dine DHVer der er gode samtaleemner i sig selv - og hvilke der bare skal nævnes. Mange fyre i byen gør den fejl at pinde en DHV ud i metertykke stopler, og hamre løs på en knap der allerede er tændt - og spild af tid. Typisk ved at kværne løs om deres job, 20 minutter efter hun lissom har regnet ud at du er ingeniør så du tjener nok godt. I stedet kan man trykke på 5 mere.
  10. Mange af dem skal hun bare kunne SE - så fix dit udseende, adfærd, kropssprog i den retning. F.eks. tag en dims på der starter "knappen" - f.eks. har jeg et armbånd der har til en sjov historie, som jeg tilfældigvis har fået af en semiberømt person. Så hvis hun siger "hey hvad er det for et armbånd?" får hun historien. Knapperne "spændende interesser + møder kendte + sjove oplevelser" på ca 23 sekunder. Variation er vigtigt tror jeg det er en god ide du gør det samme - skaf et acessory der har en god historie.
  11. Fordi jeg mener det er vigtigt at trykke på de her knapper SNAKKER JEG MEGET i starten, indtil jeg synes en god del af dem er trykket ind - man mærker på pigen hun bliver mere ivrig for at "beholde" en. Bagefter skifter jeg gear og snakker mindre i A3 (hvor du viser interesse for hende og eskalerer).
Min "knapliste" (fra Magic Bullets)
1: Healthy
Her nævner jeg bare jeg træner - i en hvilken som helst sammenhæng. Hun skal jo helst kunne SE det. Bare lidt Grooming er også key her - dårlig grooming er et tegn på depression og deroute. På at man ikke har energi til at tage sig af sig selv.
2: Socially Skilled (Social Intuition)
Den gør jeg f.eks. ved at kommentere på noget der sker i rummet "Hehe se derovre, hun er dødtræt af at snakke med ham fyren" - eller ved noget omkring hende. Eller ved et cold read. ("Du ligner en...")
Hvis du ikke kan det endnu (du lærer det hen ad vejen), så kom i tanke på en situation hvor du løste en eller anden social situation, og flet dem ind. "Det er vildt så meget de skændes i Paradise Hotel. folk skændes altid! Vi havde sådan noget bøvl i min læsegruppe fordi to ikke kunne sammen, så jeg endte med at måtte give dem helt forskellige opgaver - nogen gange kan man bare ikke få folk til at enes!"
3: Funny (Humor)
Her er overkill nok mere et problem. Bare vær sjov, få hende til at grine, videre. (Hvem vil knalde en klovn? PERVERTS!) Undgå weird humor, ting du selv synes er mega sjove men andre ikke griner af. Har selv en gakket monthy-python agtig humor. Min erfaring er, at den ikke virker så godt tidligt i samtalen - de skal kende mig bedre for at de ikke tænker WTF EN WACKO når jeg kommer med udsyrede jokes. Brug ikke selvironi. Det er potentielt skadeligt - så man kan lige så godt lade være.
4: High-status
Jeg mener selv status er relativt, og kommer an på hvordan du interagerer med folk omkring dig. Der er skrevet en masse om det (alfa). Det meste skal arbejdes ind i din væremåde, f.eks. at du ikke tager hoops.
Trykker selv 2 gange på knappen med omsorgs-alfa historier, da jeg måske kan virke lidt egoistisk:
"Protector of loved ones" - kort historie om at du har taget dig af en eller anden person. Det gør vi sku alle sammen på et tidspunkt - en historie om da du fik en fuld fyr væk fra en pige, du passede din syge mor eller whatever. Find noget i din hukommelse. Hvis du aldrig nogen sinde i dit liv har gjort det, så gør det. Igen: En one-liner er nok.
"Being socially "in demand" — other people are seeking your attention or validation; (alternately they are paying attention to what you are saying.)". Jeg syns selv det er nemmest at gøre det ved at have tendens til at drive fra din samtale med target over i samtale med hendes veninder, venner - så hun skal arbejde på at fastholde dig i samtalen.
5: Wealthy
Hvis du har penge: Nævn det i en sammnhæng, videre i samtalen. Jobsnak keder HBere i hjel. KUN snak om job hvis hun selv spørger, og selv der skal man nok lede efter et nyt emne. Ens penge kan flashes på 117 måder der er OK - der er mange naturlige samtaleemner hvor det vil skinne igennem - f.eks. ens lejlighed, sidste ferie, etc.
Jeg selv bruger plan B her: "ambition, motivation" - til "hvad laver du?" går jeg så over til at snakke om diverse ambitiøse fremtidsplaner. Så fortæl om hvorfor du har valgt og brænder for dit job/studie. Du må sku ha en eller anden drøm! Så du bruger bare den.
Her må man godt snakke lidt fyldigt - det gir mening her da man jo brænder for det. Evt afbryd dig selv til sidst "ah jeg kan snakke om det hele aftenen - men jeg vil hellerr høre om ..."
6: Confident
Det viser du med dit kropssprog. Hvis du ikke har selvtillid, er det bedst at arbejde på at få det - ved at lave fede ting man kan lide, og så styr på sit liv, så meget man kan. Ellers er det her dækket af al snakken om at være DOMINANT non-needy og nonreactive osv.
7: Pre-selected
Det her er en killer. Det betyder hun kan se/ved andre kvinder vil knalde dig. Det allerbedste er at få nogen andre HBs tiltrukket. SOCIAL PROOF er noget helt andet, og jeg bruger det ikke rigtigt.
Er det ikke en option (say i er alene på et busstopsted) fletter man ind man har kvinder - med anekdoter om dates, snavninger osv for at være sikker på knappen er inde.
HB "Hvor går du så i byen her?" Sig "Altså jeg går der og der hen når jeg rigtigt vil score - ellers kommer jeg mest der og der her, for hyggen. Men ærgeligt de har fjernet poolbordet."
Anden måde er at få samtalen ind på sex og scoringer, hvor du viser du ved en masse om det. "ja det er sq sjovt, piger vil altid virke så udkyldige, men de elsker man klasker dem i røven" *klask hende*
8: Challenging
Du er jo høj værdi og der er mange kvinder der vil have dig - så hun skal have lov til at arbejde for at få din opmærksomhed, samt have indtryk af at du er helt OK med hvis hun går. Jeg kan ikke lide negs - jeg driller i stedet for.
Jeg bruger også meget hele tiden "miste" interesser for hende her - say begynde at snakke med hendes sidemand, eller en random person der står tæt på. En DHV virker lige fint om du fortæller den direkte til hende eller hendes sidemand - bare hun hører den.
Ex: HB "Hvad så. Hvad laver du så?"
(til hende) "Jeg er falckcredder...
(til sidemand) "...og det kan være spændende fordi ... blablabla."
9. "Being interesting and fun"
Kvinder kan lide variation, spænding, nye indtryk. Så snak om nogen af de mest eksotiske ting du har lavet. Brug billeder. Må gerne være en kødfuld historie. Her skal man nok have lidt på lager - det skal helst være noget pigen ikke har prøvet før. Thailand er ikke SPÆNDENDE for hende hvis hun har været der allerede, så er vi over i at udveksle kendte hygge-historier.
Hvis du er kedelig, så hold op med at være det. Ens liv er bare mere nice hvis det er sjovt. Lav nogen skægge ting og fortæl om dem. Hvis man går meget ud og gamer vil man som regel opleve skægge butyrsepisoder, så man får hurtigt et lager af skægge anekdoter.
10 God sex
Antyder lige flygtigt jeg langt fra er en newbie i sengen. "Hehe jeg tror kvinder nyder sex meget mere end mænd, det ligner det i hvert fald." Emneskift.
11. Følsom
Noget vi ikke gør så meget ud af - Johnny Depp er svær at forklare med gameteori. Jeg tror selv det er vigtigt for kvinder en fyr kan forstå følelser og faktisk har dem selv. Det sender måske kærestevibes -det må man selv finde ud af. Hvorom alt er - følsomhed ER en vigtig social kompetence. Ex "Pu ha, det må have været hårdt for dig det der med in ex. Heldigvis er du da kommet ud nogenlunde uden skrammer og sidder glad og tilfreds herinde nu". 3 sekunder.
A3 - qualification
Efter jeg har fyret alle attraction switches af skulle pige gerne være interesseret - ellers går jeg ud fra hun aldrig bliver det og jeg siger tak for snakken og smutter. Det er en nice fornemmelse at køre sådan systematisk - du har fyret den af, gjort hvad du kunne.
Er hun interesseret går man over til kvalificering osv. Jeg selv blir 60-agtig, bytter komplimenter med hende, holder pauser indtil hun selv genoptager samtalen, øjenkontakt og tension, lader hende snakke - hun arbejder her forhåbentligt hårdt for at holde samtalen kørende. Eskalerer ved første givne lejlighed.
Slutbemærkning:

Det bedste er at VÆRE de der ting - så kommer det af sig selv. Jo mere du kommer i den retning, jo nemmere blir det, og man oplever mere og mere at piger blir tiltrukket uden man er bevidst om at have gjort noget for det.

Kvinders frygt

Kom til at tænke på nogen sider jeg læste i en random "sådan er kvinder-bog" på biblioteket for et par måneder siden. Hjernescans og den slags. Den var seriøs nok, men gad ikke låne den.

Slog op på sex-kapitlet og skimmede det.

Hjernescansene havde - SURPRISE - vist at kvinder brugte andre centre end mænd til at starte sexlyst.

Sjovt fakt: DERES AMYGDALA SKULLE VÆRE HELT SLUKKET før deres lystcentre gik ordentligt i gang.

Amygdala er en del af hjernen der tager sig af FRYGT, angst, nervøsitet, usikkerheder.

Det er derfor kvinder i forhold kan være "ukoncentrerede" om sex hvis de er nervøse for regninger der skal betales i morgen, om gæster kan høre dem, om børnene sover godt, om nogen kan høre en osv.

Og de bliver nemt "uliderlige"hvis et eller andet sker.

Så comfort handler vel bare om at scanne de ting de er nervøse for, "usikkerheder", i forbindelse med at knalde en og fjerne dem one by one - om man fortæller det videre, er man den person man udgiver sig for at være, om man lover dem forhold men lyver, ødelægger det ens venneforhold hvis man knalder osv. Alt muligt der helst skal ligge i ens vibe og person.

Det er nok derfor en LJBF er svær at bryde - selv om de ER attracted.

Og derfor det er så nemt at knalde dem på ferier - hvor de hverken er bange for at blive opdaget, eller at blive skuffet da de ved det er en ferieting. Og tja, amygdala sover på ferier hvor man er ubekymret og glad :)

Tja, har vi jo vidst altid, men da meget sjovt neurologerne kan scanne sig frem til det.

Så man først atracter - med en 6-pack, cool adfærd, tension, trylletricks, DHVs eller whatever.

Dernæst fjerner deres usikkerheder omkring sex.

Så bare isolere og jacke BT op med eskalation.

Træning

Træning er uundværligt hvis du vil ud af stedet. 

Af mange forskellige grunde. Og der er simpelt hen ingen grunde til ikke at gøre det.
  • træning forbedrer dit udseende. Kvinder skeler rigtigt meget til en mands udseende - alle kvinder bliver mere tiltrukket af en mand med muskler end en mand uden. Og mange kasserer simpelt hen utrænede uden videre. Bevidst eller ubevidst.
  • det siger sig selv, at hvis du er overvægtig, så kom i gang med at smide de kilo. Bare væk med dem.
  • en trænet krop sender samtidigt en masse gode signaler om at du tager dig af dig selv, og ikke bare hænger derhjemme. Selv hvis man skulle rende ind i den kvinde der er ligeglad med udseende, vil hun stadig give dig "point" for at du går op i sin sundhed.
  • træning gør at du har mere energi og bedre humør, hvilket du i høj grad for brug for. Både for at være generelt mere energisk og ovenpå i dine interaktioner. Men også fordi du vil opleve med game at ens uger bliver meget små.
  • muskler producerer testoteron. Jo flere muskler du har på kroppen, jo mere drive og sexuel energi vil du have. Samtidigt vil du være mere selvhævdende. Det skaber tiltrækning, og gør det meget nemmere at komme ud over stepperne. Man kan simpelt hen mærke klar forskel. Gunwitch har sagt det i lang tid, og han havde helt ret.
  • at du er stærkere gør dig afslappet, hvilket sender en masse gode signaler. Det forbedrer også din kropsholdning, hvilket er ekstremt vigtigt. Krum ryg er signal på at man er submissiv.
For at opsummere: Du kan lige så godt droppe hele projektet hvis du ike træner. Det er ikke umuligt at have succes med kvinder uden træning, men man gør det SÅ meget sværere for en - hvilket er åndsvagt.

Start med at komme i gang med det, og vent med at sarge til du er ordentligt i gang -  hvis du er helt blank.

Hvilken slags træning er bedst? 

Tja - al træning er god. Jeg vil lige komme om nogen tanker om hvad man skal gå efter.

For det første skal du undgå perfektionisme. Det er bedre at gå i gang nu med whatever end at bruge en masse tid på at fundere over hvad der ville være perfekt for en. Og lede google igennem for tips.

For det andet har du brug for at have det sjovt. Jo mere af din tid du bruger på ting DU kan lide, jo mere vil det skinne igennem generelt. 

Det gør også du vil holde det i lang tid. Løb f.eks. er ikke optimalt på flere måder. Man får ikke større muskler af det. Men på den anden side - hvis det er det, du kan motivere dig til, så gør det.

Du skal også lede efter ting der øger din muskelmasse - fordi muskler, som allerede sagt, producerer testoteron.

Skulle det være helt umuligt for dig at finde tid eller penge til at træne er det ingen undskyldning alligevel. Du kan gå i gang med det her indenfor de næste 5 minutter.

Selv har jeg valgt kampsport - jeg mener det har nogen rigtigt gode effekter gamemæssigt. Man får mere selvtillid generelt, en bedre kropsbevidsthed og man kan bruge det som DHV ("protector of loved ones"). Men jeg gør det mest fordi jeg synes det er sjovt. På den anden side giver det klart mindre muskler end vægttræning.

Føler man får at vide lidt mere om game og ens krop kan man tjekke Rob Brindeds hjemmeside. Jeg har selv prøvet nogen af hans øvelser, og synes de virker.