mandag den 25. april 2011

Infield videoer

Den første har Mystery in action --- det kan være sat op, men det ser meget realistisk ud, Døm selv.



0:11 Det er en rutine, en opinion åbner han brugte en del.
0:20 Han vender sig væk lige efter åbneren. For at vise han har så meget værdi de ikke får hans opmærksomhed gratis.
0:59 Hook. Endnu en klassiker.

1:23. Den måde han står lænet op af søjlen hedder "lock in". Står man på den måde skal den anden stå rettet imod en. Det gør hele baren kan se den anden person søger ens opmærksomhed.
1:34 "That's nice, good girl". Frame control - hun skal gøre ting for at please ham
1:51 "Why am I drawn to you?". Her etablerer han gensidig tiltrækning. A3 fasen
2:23 Pigen kvalificerer sig for ham - prøver at "sælge" sig selv

Den næste kan dårligt kaldes "infield". Det er Style der gamer Jessica Alba på live TV. Den illustrerer en masse ting ret godt alligevel af den stilart.

0:48 Den måde han sidder på med benet der lukker hans stilling overfor Jessica sender et signal til hende at han er "lukket" og hun skal vinde hans opmærksomhed.
1:17 Jessica kigger på Styles pik :)
1:51 Speakeren driller ham. Style er non-reactive. Det gør speakeres joke falder til jorden, og Style fortsætter historien med den samme energi.
2:24 Superstar Jessica prøver forgæves at komme ind i samtalen efter at være blevet ignoreret i 2 minutter: Sikkert længere end hun har prøvet i årevis :P
2:43 Se hvor demonstrativt Style sidder. Han overdriver det næsten.
3:20 Jessica prøver igen. Hun får 2 ord af Style.
3:42 Style laver push-pull.
3:48 Jessicas ansigt er sjovt :)
4:08 Style får Jessica til at kvalificere sig for ham
4:26 Style rewarder hende.
5:09 Style sidder HELT stille. Det gør Jessica begynder at lede efter en reaktion fra ham igen.
6:11 Jessica prøver flere gange at fange Styles opmærksomhed. Han vender sig alligevel imod speakeren.
6:42 Speakeren siger sande ord :)
6:50 Jessica sender en klassisk IOI - hun tager en finger i munden

(Men husk Styles/Neul Strauss bog The Game er IKKE en game manual. Det er en fucking roman. Den er skæg at læse, men det er IKKE en game manual.)

Hvad tiltrækker kvinder?

Med al den debat der kører om "hvad kvinder vil have" er det skægt at tænke på at game-miljøet har knækket "koden" til kvindernes hjerter.

Der er en masse debat om hvordan man nemmest bruger den viden, men meget lidt debat om hvad det er kvinder tænder på. Gamemetoder er forskellige måder at opnå det samme på.

Den ene kan sagtens være mere bedre (f.eks. enklere, nemmere, mere kraftfuld). Igen er det mest vigtigt at metoden passer til din personlighed. Det skal helst være noget du "kunne" have fundet på selv.

For at opsummere hvad kvinder vil have, skal vi kigge på vores biologi og evolutionen.

Vi er - mænd og kvinder - designet til at få vores gener videre. Pga vi får unger forskelligt har kønnene forskellige strategier. Mænd producerer masser af sperm, så der skal meget lidt for at vi er OK med at knalde. Ku godt! Vi undgår måske grimme eller overvægtige kvinder - men det er mest fordi vi ikke vil have vores venner ved det.

Vi går efter kvinder hvor der er bedst odds for at barnet får gode gener, for at kvinden overlever fødselen, og kan hjælpe med. Dvs ungdom, sundhed, symmetri (udseende).

Kvinder er kritiske med hvem de knalder med. Fordi de investerer 9 måneders graviditet samt en reel risiko for at dø. Ikke at kvinder ikke vil knalde hurtigt - det vil de gerne hvis de hurtigt kan se man opfylder hendes "krav".

Hvad går kvinder så efter?

De går efter mænd med ressourcer, der kan sørge for at hun og hendes børn overlever.

Så det er mænd i god fysisk form - men alder er et mindre issue.

Høj social status er vigtigere - da en sådan er vigtig for mandens kontrol af ressourcer. Mænd er komplet ligeglade med kvinders sociale status.

Det er derfor mænd med penge og magt scorer nemt. Men det er sådan at man kan sende alle signalerne for selvtillid, og derfor score (næsten) lige så godt.

Social status ses nemlig som selvtillid. Har manden selvtillid, er han en der kan lede en gruppe? Det giver den samme påvirking af OH MY GAWDD han er hot som det gør at flashe checkhæftet.

Fordi hun vil have manden har selvtillid er det meget vigtigt for hende at han kan dominere hende - dvs han blir ikke påvirket når hun fyrer lort af (kaldet shittest). Er han upåvirket, bliver hun mindre påvirket.

At kvinder ikke tager kontakt til mænd i byen er en form for test. Hun skal først om du i det mindste kan mande dig op til at snakke med hende. Det er ikke hendes job at sørge for at det sker!

Hun prøver også at se om hun kan få ha til at gøre ting for sig (hoops). Hence at kønne piger kanh gå gratis i byen, fordi en masse fyre hælder drinks på dem. Hvis hun ikke kan det bliver hun mere tiltrukket.

Biologisk kan man sige mænd og kvinder deler rollerne i det samme team. Mændene sørger for at det sker. Kvinderne sørger for at de håbløse mænd ikke fucker det hele op. Og det er godt sådan - ellers var vi her ikke.

Det hele er forklaret af evolutionær psykologi.

Det sjove er, at at selv hvis man er uenig vil man se at det her virker - hvis man går ud i den virkelige verden.

Alfa kropssprog

Selvtillid er meget vigtig for tiltrækning.

Man skal selvfølgelig se ud som om man er selvsikker og afslappet. Det er derfor vi godt kan lide at være i nærheden af folk der har et selvsikkert kropssprog - og godt kan lide at se dem på film.

I gameteori kaldes den slags mennesker som regel alfaer. Ud fra den betragtning at alle kvinder gerne vil have en alfa - sådan at nogen få mænd knalder med de fleste piger. Jeg vil vædde på der er meget større spændvidde i antal sexualpartnere for mænd end for kvinder, selv om gennemsnittet er det samme.

Her er nogen video eksempler:





Et eksemple på en selvsikker gang:


Og et til:



Den slags selvtillid kan man ikke fake. Man kan kun gøre det ved at få den.
Rob Brinded forklarer teorien bag i detaljer.

Sticking Point

Et super resultat til at vurdere ens udvikling er at tracke ens sticking points.

Når man begynder at gå ud meget og prøver et eller andet - at få numre om dagen, at snave byer i byen, eller hvad man vil - vil man lægge mærke til det tit er de samme "steder" man går i stå.

For ikke-gamere er det svært at se hvad det er man ikke kan. Klart hvis man prøver at tage 4 numre om året. 

Så det GODE ved The Game er, at siden man hele tiden prøver at nå fra A til Z i nogen konkrete situationer ender man som regel med at ligge mærke til tingene. Det er helt typisk at psyke prøvet at skjule problemerne for en. Så man kommer med undskyldninger for at beskytte ens ego - typisk "hun var ikke køn nok, jeg havde ikke lyst til at spørge" hvis man har fucket op med en pige.
 
Det er derfor et rigtigt godt redskab at føre en log over hvor det går galt. Også så man kan gå tilbage og tjekke ens udvikling.
 
Det er svært ikke at gennemskue det, hvis man har fucked op på samme måde med 40 piger i træk, og aldrig kan finde nogen der er gode nok. Når man kan se sort på hvidt man ikke har ringet til 40 gode numre, er det svært at blive ved med at bilde sig selv ind man ikke har et problem.

For typisk vil man ikke se det i situationen. Ved hvert enkelt nummer har man sagt sig selv "Arh hun gad nok ikke alligevel. Synes ikke der var helt nok vibe der. Jeg skaffer et bedre nummer." Men når man ser det sort på hvidt må selv ens underbevidsthed - eller hvad man skal kalde det - give op.

Typiske begynder-sticking points er:
 
  • Kan ikke holde samtaler i gang
  • Glemmer at spørge efter hendes nummer
  • Snakker og snakker og snakker --- men tør ikke kysse
  • Tør ikke eskalere sexuelt
  • Får numre, men får ikke reageret på dem
Der er forskellige slags af dem. Nogen bunder i sociale evner, som man får af sig selv når man går ud - f.eks. at holde samtaler kørende. De løser sig af sig selv.

Nogen bunder i at man har misforstået noget teori. De løser sig ved man erm læser teori.

De sværeste bunder i forskellige innergame problemer - som man kun kan løse ved at kigge sig selv dybt i spejlet. Og tænke over ens tankemåder. Det er typisk ting som lavt selværd.
 
En typisk eksempel på det er en begynderting: Mman er i gang med et set med nogen søde piger, og det går fint. Men pludseligt får man trang til at gå - så det gør man så.
 
Man ærger sig hele vejen hjem. For mange forsvinder det problem af sig selv. Men det bygger formentlig i at det ikke passer med ens selvbillede man står og flierter med nogen søde piger, som ens ego synes er helt uden for ens liga.
 
Det er rent held eller uheld hvor meget af den slags problemer noget man render ind i. Man kan ikke sige det i forvejen.

Udvikling - starten

Rigtigt få i game communitiet opnår faktisk hvad de sætter sig for når de starter.

Det kan der være mange forskellige grunde til.

En af dem er, at det jo er NORMALT at folk ikke gennemfører hvad de gerne vil - desværre. Hvis alle gennemførte deres slankeprogrammer, ville der næppe blive solgt så mange bøger om det.

Game er ret nyt - så der findes stadigvæk ingen enighed om den bedste måde at lære det på. Der er ingen aftenskole i game. Så det er nok ikke underligt få lærer det. Det svarer til at alle skulle lære at spille guitar ved at sidde derhjemme med deres guitar - uden nogen lærere. Og at de bøger man læser om guitarspil er skrevet af folk der er gode til guitar, men ingen anelse har om pædagogik og om hvordan man lærer fra sig. Meget meget få ville lære det på den måde.

En anden vigtig grund - måske den vigtigste - er, at folk er forskellige.  De fleste opdager forskellige psykologiske barrierer - der som regel er en del af de ting der gjorde man endte i en kvindeløs situation til at starte med. Intet er tilfældigt! Når man har gået til den i et stykke tid vil man se nogen mærkelige mønstre, nogen sære måder man fucker op på. Men det kan være meget svært at greje hvad der holder en tilbage. Og innergame sticking points er sværere at tackle.

I mangel af bedre kommer her nogen råd til hvilken rækkefølge man skal tage de forskellige ting i.

1: Sæt dig nogen mål og skriv dem ned. Skriv ned hvad du vil opnå hver måned. Skriv ned hvad der skal ske på længere sigt. Følg op på om du er kommet i hus.

F.eks. måned 1
åbne 100 piger på gaden
i byen 3 gange, mindst 4 sets hver gang
læs bog A + B + C
træn 1 time hver uge

2: Det er vigtigt man i starten gør ting, hvor man kan se en tydelig effekt hurtigt. Små succeser motiverer en. Og man har brug for at se konkrete resultater af ens anstrengelser.

Det allernemmeste man kan starte med er sit udseende. På en lørdag og for 1000 kroner kan man ændre meget i folks reaktioner på en.

3: Man skal starte med at fixe sine loops hurtigt. Det giver en rigtig rar fornemmelse af at få ting gjort, og at man er ved at få styr på tingene.

4: Man skal gå i gang med træning med det samme. Det giver øget energi og bedre humør med det samme, og det skal man bruge. Samtidigt tager det lang tid før man rigtigt får bonus af træning. Så man skal ikke gå i byen i halvandet år uden at træne, som blogejeren gjorde :) Man spilder en masse tid.

Alt det her kan gøres/være i gang på en uge... Så skal man i gang med de ting der kan tage længere tid

5: I dit arbejde i felten skal du starte med at fjerne AA, hvis du har det. Der er simpelt hen ingen pointe med at læse teori og strategier hvis du ikke kan starte en samtale. At få AA ned på et niveau hvor du har sets nok til at du kan game rigtigt kan sagtens holde dig "aktiveret" i måneder. Det er svært, og man kommer næppe aldrig helt af med det.

6: Når du er ved at have nogenlunde styr på AA, så gå i gang med at presse dine sets mere. Og begynd at læse teori. Hvis du ikke synes du har nok her på bloggen, så hop ud på nettet og find noget.

Skriv løseligt dine sets ned - hvad du mener der sker i dem, hvordan folk reagerer etc.

Sørg for at blive ved med at gå ud 1-2 gange om ugen. Teorilæsning kan være OK sjovt, og det giver en en fornemmelse at være en master of the universe der sidder med den hemmelige viden. Men det giver intet i praksis - virkeligt intet - hvis man ikke går ud.

Efter du har været ude en 15-20 gange burde du kunne se nogen mønstre. Kig på dem, overvej hvad du kunne gøre bedre. Find ud af hvad dine sticking points er. Overvej hvordan du løser dem - ved mere felterfaring, ved at finde en teoretisk forklaring, eller om det er noget psykologisk.

Herefter er det bare rinse and repeat på til man er så god som man vil være.

Loops - ryd op i din knold

For at være afslappet og fokuseret gælder det om at du har mindst muligt at tænke på. Altså andet end ting du rent rent faktisk for noget ud af af tænke på. Ting der gør dig glad, ting du skal planlægge.

Alle kender vel det at man ikke rigtigt kan fokusere på noget fordi man har 117 tanker der vender tilbage i ens hovede igen og igen.

Her er der noget man kalder loops der er rigtigt irriterende. Termen stammer vist fra NLP, men mange andre har lagt mærke til det.

Et loop er en tanke, eller en gruppe af tanker der vender igen - mange gange. Det gør man spilder sin tid med at tænke den samme tanke 117 gange. 1000er af gange. Igennem mange år.

Jeg har en ven der fortalte mig han havde villet donere blod i 12 år. Det tager en halv time at få en aftale, og en eftermiddag at gøre det.  Men da der ikke var noget specielt tidspres, udskød han det altid - i 12 år.

Lægger man AL den tid sammen som han har brugt på at tænke "ahh jeg ville gerne donere blod" taler vi om meget mere tid end det ville tage bare at gøre det.

Den tid er ikke bare fuldkommen uproduktiv. Den er faktisk destruktiv - i det tanken "jeg ville gerne donere blod" kommer ind og ødelægger den tankestrøm du er i gang med.

Jo flere småting du har til at rode rundt i dit hovedet, jo sværere har du ved at være i nuet og ved at fokusere og være produktiv. Det gør man får gjort meget lidt at the end of the day. Man følger bare sine rutiner.

Så man skal selvfølgeligt af med loops. Jeg tvivler på man kan blive helt fri af dem, med mindre man er Dalai Lama. Men man kan fjerne en masse - og have så få som overhovedet muligt.

Metoden er meget enkel. Man laver løbende lave lister over dine loops, og få dem gjort. Alle sammen. Start med de helt nemme ting, og tag dem alle sammen med tiden.

A la

"donere blod"
"sortere mine papirer fra kommunen, smid dem ud der ikke skal gemmes"
"sælge min guitar jeg ikke har spillet på i 5 år"
"køb en ny jakke"
"sortere mine billeder i computeren"
"ringe til XX jeg ikke har set i lang tid"

Gør det venligst. Du vil opleve du får meget mere overskud af det. Og det har også en anden god effekt - ved at få en masse ting gjort vænner man dig til, well, at få ting gjort.

Det er et fedt og enkelt trick til at forbedre ens hver dag. Og langt fra rocket science - som de fleste gode teknikker.

Jeg er selv overbevist om at de mennesker der kommer langt i livet bare har været heldige - og har været i en situation hvor de lærte at gøre sådan her tidligt i livet.

I kan også poste resultater her. Men jeg gider ikke have debat om det. Det virker. Man skal bare gøre det.

Hvad er en gamer?

Helt enkelt introduktion for folk der rammer den her side og ikke aner hvad det handler om.

"The Game" er et set metoder, en masse viden om mennesker og måder at leve på der gør man får mere succes med kvinder.

En gamer er således en fyr fyr der mener han ikke er så god som han ville være - eller burde være - med kvinder.

Han bruger derfor en masse tid til det. Typisk går man i gang hvis man er blevet brændt af efter et forhold på en rigtig grim måde - så den der ALDRIG MERE følelse virker som motivation for en.

Dem der bliver i det, er dem der føler de ikke har noget at gå tilbage til alligevel. Der er rigtigt meget der finder "tricks" og prøver dem en weekend eller to - men så dropper det. I København kan man typisk finde dem på Strøget, og i natklubberne inde i City.

Hans tid går så med forskellige ting.

Han vil læse en hel del teori. Både gamernes egen literatur - e-bøger, blogs og forumposts - men også andre bøger som Nancy Friday "Når kvinder elsker",  Echart Tolle "Nuets kraft". Bøger om kropsspog Rovert Navarro "What Every Body is Saying" og social interaktion Klaus Kjøller "Manipulation". Sågar Madame Bovary eller Ovid.

Men i The Game ved man at ting skal field testes, og det slet ikke er nok at kunne sin teori. Gamere går derfor ud og snakker med rigtigt mange kvinder. Det er ikke unormalt at åbne 100 piger en dag på Strøget, at snakke med 30 piger i byen 3 gange om ugen i månedsvis. Dyrker han online game sender han formentlig beskeder til mange 100 kvinder om ugen, og har profiler på 4-5 dating hjemmesider.

Man ved at hvis man skal "lære det" er man nødt til at være outcome independant. Dvs man skal ikke hæfte sig i hver enkelt pige man snakker med. Grunden til at de fleste mennesker har lave sociale evner er at de gør præcis det.

Det antal kvinder der ryger igennem møllen er stort. Så hvis du er kvinde er der stor sansynlighed for at du har været i kontakt med en gamer på et eller andet tidspunkt. Led i din hukommelse.

Samt ændrer han sin livsstil - i retning af at træne mere, blive mere sund og til at blive et mere interesant menneske. Normale ting folk sætter sig for er at læse en ny bog en gang om måneden, lære at danse - eller hvad man vil.

Navnligt det med at snakke med så mange kvinder ændrer en hen ad vejen. Det er som om ens liv kører i et højere tempo. Hvis man møder nogen man har været til fest med forrige uge kan de stadig være helt høje på hvad der er sket. Man kan selv dårligt huske hvad der skete - fordi man har været ude 5 gange i mellemtiden, og har snakket med 100vis af mennesker.

Så en gamer er en OK cool fyr.

Medierne reducerer det nu alligevel til laveste fællesnævner...