lørdag den 23. april 2011

Hurtig kommentar

Well. Jeg bruger en uges penge på at finde ud af hvordan man kommer i google etc - jeg kan ikke engang SELV finde siden i google! Ret overrasket over at der er trafik herinde allerede.

Der kommer til at ske mere med indhold når de der tekniske ting er fixet.

Game ikke i din vennekreds!

Her er min oplevelse og tanker om social circle game - altså at træne game og prøver at f-close pigerne i din vennekreds. Eller på dit arbejde eller på dit studie.

Måske finder man rådet "don't shit where you eat" på nettet. Mange gør det alligevel fordi det ser nemmest ud ... og mennesker går altid efter the path of least resistance.

Been there done that ... før jeg gik over til nightgame.

Jeg opfatter nu social circle game som KOMPLET spild af tid - den største fejl jeg har gjort i min tid som gamer.

FOR DET FØRSTE tror jeg mange bruger SC som en slags kuvøse. Man tænker "Uuh det der AA ser farligt ud det her game-noget. Men hey, i min social circle har jeg ikke AA. Alle kender mig, så de accepterer mig nemmere. Jeg kan starte med at træne i min trygge SC, og så gå ud i den kolde verden når jeg er god. Og smilte hende der ikke lige til mig? Hun er nok interesseret!".

Sådan tænkte jeg selv i hvert fald.

TOTALT FORKERT. Din udviklling går SÅ langsomt i SC at det vil tage dig 80 år at lære game. En aften i byen lærer man mere end af 5 privatfester.

Den ENESTE grund til at du starter i din sociale cirkel er hvis du vurderer du har meget lave sociale evner.

Hvorfor?

1: I byen starter du fra zero hver gang. Dvs du VED at det er det du leverer der der bestemmer om hun vil kysse eller ej.

I SC ved du aldrig helt hvor du står. Måske er hun tiltrukket men vil ikke kysse - fordi hun mener en af hendes veninder "ejer" dig, men hun vil ikke sige det fordi hun ikke vil blande sig. Eller også er hun ikke tiltrukket, men lader som om for at gøre en anden fyr jaloux. Eller hun er tiltrukket, men ikke pga det du har "leveret" - men fordi hendes veninder har talt en masse godt om dig.

Det gør det meget sværere at lære at "læse" kvinder og se om de er tiltrukkede. Fordi signalerne og resultarerne er rodede her.

Det bliver derfor ekstremt svært at få en ide om hvad der faktisk fungerer for dig, og hvad der ikke gør.

Så man fumler rundt og prøver teknikker - men ved aldrig om de er gode eller ej.

I byen er kontant afregning ved kasse et. Er hun ikke tiltrukket skrider hun bare. Det er godt. Så ved man hvor man står.

2: Piger fra byen behøver du ikke se mere hvis du ikke har lyst. KÆMPE fordel. Du kan åbne whatever og flirte løs. Hvis hun er en freak er det ikke noget problem.

I din social circle har folk tendens til at blive hængende - det er lidt pointen med den :) Efter et stykke tid skal du glo på alle mulige "tabte" spil du har eksperimenteret med.

Det kan være ret ærgeligt. Nogen bliver sure på dig - fordi du har tester et eller andet, der gav bagslag. Piger KAN reagere meget negativt på ukalibrerede ting, du ikke selv lægger noget i. Og du mister også venskaber, fordi du knalder nogen af dem.

Jeg holder nu min social circle som et sted jeg kan slappe af - og derfor gamer jeg ikke der.

3: Der er ting du simpelt hen ikke kan lære i din social circle

Jeg troede selv det kunne hjælpe med min AA at starte der. Når jeg kunne "ting" i SC ville det være nemmere at åbne.

WRONG. Det gir ikke en skid. Man kan lige så godt gå i gang - der er ingen vej uden om.

En anden ting du heller ikke lærer er at skabe og holde samtaler med komplet fremmede mennesker. Samt at komme uden om diverse skjolde.

I social circle ved hun du kender nogen ... så du er OK. Til privatfester oplever man simpelt hen ikke at folk nægter at snakke med dig. Men i byen ved hun IKKE du er OK eller om du er en nar. Så man skal lære at hooke. Var forbløffende svært for mig. Men ja - en pige tænker helt anderledes hvis hun tænker med en fremmed fyr på en bar, og hun bare kan dreje sig 180 grader for at finde en anden samtalepartner. Til en privatfest er der ikke så mange at snakke med. Og hun vil helst være venner med alle der - fordi det er hendes vennekreds.

4: For det sidste mener jeg at det KAN være sværere at score i social circle game end i nightgame. Hun har (i nogen cirkler) nogen andre parader op i social circle game. Hun vil ikke være slutten der banger alle fyrene. Og hun ved hun skal kunne se alle i øjnene om mandagen.

Endvidere er hendes ide med aftenen formentlig IKKE at hun skal have pik - men at hygge med vennerne. I byen er de fleste piger der netop med det formål. Og hun ved også, at hvis du er fail kan hun bare lade være med at ringe efter morgenmaden. Byen fungerer som et filter, der sorterer næsten alle de kvinder fra der ikke leder efter en mand.

5: Du har større chancer for at blive needy i social circle game, og køre spillene aaalt for lang tid. Du ser jo pigen du har snavet igen, og det er svært ikke at tænke "giver det lige et go igen". Så man tit ender med de her langtidsspil der ingen veje kører. Hvor man sidder og tolker op og ned ad stopler hvad en eller anden random SMS betyder. I byen er det hit or miss. Går et spil galt, er det færdigt, og du spilder ikke mere tid.

6: I social circle er det tit ret få targets. Du vil normalt ikke opleve at have 300 relevante targets til en privatfest. Det gør man på en aften måske kun har 2-3 targets. Mens man nemt har masser i byen. Online game er der jo 1000er af targets. Daygame et crowded sted er det også sygt mange. - Har tit oplevet at løbe tør for targets tidligt i en fest. Resten kan så være hygge og det er fint nok. Men man lærer ikke game af det.

... jeg bruger nightgame som eksempel her. Daygame og online game er også fint. Faktisk gælder

ALT > social circle game.

DVS

1: At bruge social circle til at lære game er som om at blive buff ved at gå til ... dunno ... badminton. Det skader ikke, men hjælper sq heller ikke meget.

2: Ingen fanatisme her. Hvis alle klubberne i din by er brændt ned, du har 7 kroner til resten af året, og der ingen kvinder er på gaden - eller hvis du bor i Lemvig - så game da i din social circle! Det er stadig bedre end pornhub.com

3: Brug din social circle til - well venner! Til at chille og slappe af.