søndag den 24. april 2011

God ide at lære gameteori?

Et par ting man skal huske før man begynder at læse random game-vejledninger man finder på nettet.

1: Sinn har skrevet en tekst der har en god beskrivelse af hvordan man lærer game - og nogen rigtigt kloge ting om hvordan man forholder sig til de forskellige PU-metoder.
 
Bl.a. hans skelnen mellem "tools" og "methods" er fed. (Sinns historie om computeringeniøren i galocher er nu også et kig værd.)

Tool = en teknik du kan bruge f.eks. til at lave attraction - C/F er et tool, negs er et tool, tension er et tool.

Men David De'Angelo har ikke en "method" - fordi han ikke snakker om f.eks. eskalation eller LMR.

Method = en A-Z gennemgang af alt, hvad der kan skal mellem "hej" og hendes orgasme, og eventuelt brylluppet :)

MM er en metode. 60 er en metode. Franco er en metode. Paul Janka er en metode.
2: Alle guruerne har jagtet en eller anden bestemt slags piger. Deres metode passer til dem.

Metoderne er kun hvad en dude har fået til at virke med de piger han vil have. Så man skal tilpasse det efter sin egen person SAMT til hvis man er efter en anden slags piger.

Mystery var til HB10ere og strippere, og gamede i Los Angeles ekstremt snobbede miljø. De piger han fortæller om er på vej videre til fest hos Eminem eller Puff Daddy.  Jeg tror de færreste opererer i sdan nogen miljøer -  så det er egentligt underligt at en metode der er udviklet til lige præcis DET er så populær.

Jeg har aldrig brugt ikke de MM ting der er lavet til det, som f.eks. negs.
Derfor mener jeg faktisk man hen ad vejen skal læse en masse FORSKELLIGE teorier - så kan man fieldteste ting og beholde det der virker for en.

Jo mere teori man har at tage af, jo større sandsynlighed for du finder noget der er max fedt til dig og dine chickas.

En anden god ting som teori gør: Det gør dig i stand til at spotte sociale events du ellers ikke ville ha set, og forstå de små ting der sker. Når du går hjem fra byen kan du så forstå AHHH DET VAR DET DER SKETE I DET SET eller WOW DET VAR DERFOR HUN GJORDE DET - og så overveje hvad du gør næste gang noget lignende sker.

3: En metode er en ebog der er skrevet for at tjene penge. Forfatteren har derfor haft en speciel målgruppe for øjne. Det er ret forskelligt om man skriver til "30 år, ingeniør, har penge men lave sociale evner" eller til "21 år, frisk og masser af energi og evner, har nul penge".

Selv skriver jeg vel til mænd omkring 30 med gode sociale evner.
Det størte marked er selvfølgelig "totally clueless guys". Derfor er der tit en del pre-serverede "fede ting at sige". Rutiner.

Det er godt til de første gange man går ud hvor man ikke ved hvad man skal sige - hvor man lige skal se af selvsyn at pigerne reagerer positivt på at man opfører sig på den her mærkelige måde man ikke er vant til.

Det er også godt, fordi man kan sammenligne sine egne historier, anekdoter og jokes med rutinerne, og så kan man indse "HEY den her sjove ting jeg så ham fyren gøre sidste sommer i Norge er rigtigt nice som en isoleringsrutine".

Hvorfor man skulle blive ved at lire af hvad en anden har sagt forstår jeg ikke - OK det virker, men det er da mere nice og kongruent at det kommer fra en selv. Man bliver mere slolt og glad af at en pige bliver tiltrukket af at man fortæller om ting der faktisk er sket for en selv.

Jeg syns selv rutiner er rigtigt nice - bruger dem selv blandet med improvisation.

Jeg har lavet NÆSTEN dem alle sammen selv - det er historier om ting der er sket for mig jeg har set gir god respons. De eneste jeg har overtaget er ting jeg virkeligt har tænkt "FUCK det er sjovt, ville ønske jeg havde fundet på det." (2-3 ting)

Hvis man har levet 2-3 årtier må man da for fanden have sagt noget sjovt på et tidspunkt, eller der er sket noget som man kan gøre til en rutine. Så brug DET til en DHV rutine i stedet for at kopiere en. Når man har fanget hvordan de fungerer og hvornår de skal sættes ind.

4: Alle metoder skal tilpasses situationen.

Say du kører MM. Du møder så en pige der allerede ER attracted fordi hun ka li fyre som dig eller whatever.

Så skal man ikke blive ved med at lire sine attraction ting af, men hoppe direkte til A3 (qualification).

Hvis man møder en pige der tydeligt bare vil ha pik nu og her skal man nok heller ikke afsætte 4 timer til at lave comfort og rapport og dele sjove barndomsminder - men bare gå direkte til "S3" (sex) det nærmeste sted

5: Igen i forhold til MM: Fix din personlige fremtoning så du laver attraction bare ved at se ud som du gør og være ... din stemme, dit kropssprog etc. Det er nemmere end at starte med at se nederen ud og så skulle kæmpe sig igennem med en masse rutiner.