lørdag den 11. juni 2011

Forelskelse = one-itis og needyness.

I game ser man helt modsat på forelskelse end resten af samfundet - og vores måde er mere gennemtænkt og fungerer bedre.

De flestes fyres forestilling om forelskelse stammer fra amerikanske skodfilm. Helten bliver helt skudt i en pige, og går og tager sig sammen i ugevis til at spørge om de skal ud sammen - eller hvad de skal.

Det ses som en SYGDOM indenfor game. Oneitis. At man har en mærkelig itch for en speciel pige, når de jo i bund og grund er ret ens, og der er tusinder du ville passe fint med indenfor en halvtreds kilometers afstand. Ironisk nok kan de fleste vel finde en 2-3 stykker de kan have et crush på i deres klasse gennem gymnasietiden. Dvs ca 10% af ALLE tilfældigt udvalgte kvinder er gode nok. Men mens man har "crushet" mener man hun er helt "speciel".

Hvorfor er det her dårligt? Jo, oneitis er meget skadeligt for en.

For det første har du MEGET mindre chancer for at score en hvis man er forelsket i hende. Man mister sin selvtillid og sætter hende op på en piedestal. Du bliver needy overfor hende - funderer over hvorfor det tager hende præcis 4,2 timer at svare på en SMS. Du kan overveje at tage en anden trøje på his hun randomly siger hun ikke kan lide den. Alt det er KÆMPE turn-offs for kvinder.

For det andet er det SPILD AF DIN TID at være "vild" med en pige, før en du aner hvem hun er som person. Måske er hun elendig i sengen og er dybt irriterende at være med mere end en halv time ad gangen. Det giver nul mening at anse hende som speciel FØR du ved hvem hun er SOM partner.

Dvs: Forelsk dig aldrig FØR i har haft sex nogen gange og du ved mere om hvem hun er.

Man skal tænke i ANTAL. Flirt med så mange piger som muligt, uden at gøre nogen af dem til specielle. Hav sex med nogen af dem. Bagefter det vil det så måske vise sig at man svinger specielt meget med en. Og det er helt fint.

Men lad være at gøre det i den omvendte og forkerte rækkefølge som så mange fyre gør.